mandag 8. august 2011

Et TV-tips: Karanba!

I Rios slumområder driver nordmannen Tommy Nilsen fotballaget Karanba. Han vil hjelpe unge gutter til en fremtid uten vold og narkotika. Tommy Nielsen og Karanba ønsker å hjelpe, rettlede og formidle hva som kreves av èn i livet ved å bruke fotball som virkemiddel. Karanba skal gi mulighet for en positiv personlig utvikling gjennom å fokusere på gode holdninger og innstilling til generell livsførsel. Målet er derfor ikke først og fremst å utvikle profesjonelle fotballspiller, men å gi disse barna håp og tro på livet gjennom å drive med noe positivt.


Gjennom dokumentarserien "Karanba!" kan vi følge Tommy Nielsen og hans fotballag Karanba på veien mot Norway Cup. Du kan se serien på NRK Nett-tv, som du finner på denne siden:
http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/774250/ 


EN FANTASTISK SERIE!

1 kommentar:

  1. Ja, er det ikke fantastisk? Har fulgt disse guttene over lang tid, det er rørende å se på. Og for ett fantastisk humør disse gutta har. Jeg er imponert! Vil oppfordre alle til å støtte de med medlemskap, koster bare 200,- kroner i året! Sjekk ut karanba.com Hilsen Bente (-blod-fan! )

    SvarSlett