onsdag 11. mai 2011

Rekemiddag:




"Reker, den forunderlige lille skapningen som vi nordmenn alltid har sett på som en delikatesse, uten at noen helt har forstått hvorfor. Dette lille leddyret fra havet, et slags insekt med stikkende, sorte øyne som av en eller annen merkelig grunn ofte forbindes med den optimale festmat. Kanskje det er vår fascinasjon over dens fargeskifte fra uappetittelig grå til innbydende rosa idet den kokes, som har gjort den til den delikatessen den er. Skapningen som alene virker ubrukelig, men som sammen med en gjeng andre artsfrender, en loffskive og litt majones utgjør et helt lite måltid i seg selv" (Sagen, 2010, s. 13). 


NAM-NAM! Reker er DIGG! 

2 kommentarer:

  1. HEerlig;)
    Du kan så si... rart egentlig;)
    Men veldig, veldig godt ♥

    Klem Line

    SvarSlett
  2. Hehehe, genialt!

    SvarSlett