torsdag 17. mars 2011

Et middagstips: Laks med Créme Fraiche




INGREDIENSER:

Laksefilet
1 ts sitronpepper
2 ss soya saus
2 ss smør
1 beger (3 dl) Crème Fraiche Lett

SLIK GJØR DU: 

1. Skjær laksefiletene i litt store biter og strø over sitronpepper.
2. Brun laksebitene i stekepanne ved høy varme i ca. 1 min på hver side.
3. Skru ned varmen og ha i Creme Fraiche og soya sausen.
4. La det surre i ca. 5 min (synes du sausen blir for tykk kan du spe med litt vann).

Serveringstips: Server med fersk pasta eller poteter, og salat eller bakte rotgrønnsaker!

NAM-NAM!!

2 kommentarer:

  1. Kari og jeg ble innspirert og lagde denne til middag i går.
    SUPERGODT!!

    :D

    SvarSlett
  2. Ja, ikkesant! DritDIGG! :D

    SvarSlett